Accesorii uși și ferestre

Rulouri exterioare

Rulourile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: TermoStor Unibox si TermoStor Unibox Plus. TermoStorul Unibox are capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest TermoStor sa fie tencuibil numai la exterior.
Rulourile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: TermoStoruri cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade). Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere.
Se instaleaza de 3 ori mai rapid decat o solutie conventionala; ofera posibilitatea utilizatorilor sa se bucure de rulouri electrice acolo unde accesul la curent electric este limitat; nu necesita lucrari de reparatii dupa instalare, intrucat montajul nu necesita nicio conexiune la reteaua dealimentare sau la punctul de comanda;
  • MOTOARE RS 100 PENTRU RULOURI EXTERIOARE MCA
  • MOTOARE OXIMO PENTRU RULOURI EXTERIOARE MCA
  • Somfy IO
  • Somfy RTS
  • Întrerupătoare radio
  • Întrerupătoare cablate
  • TAHOMA

Obloane

Oblonul Clasic este un oblon din aluminiu cu linii curate și frumos echilibrate, ideal pentru o multitudine de stiluri arhitectuale. Pentru a îndeplini diverse solicitări estetice și funcționale, au fost create diferite variante, toate pornind de la forma de bază.
Caracterizat prin deschiderea glisantă laterală, oblonul alunecă pe role prin intermediul cărora este suspendat de șina superioară. Întregul sistem șină + role este mascat de o casetă ce completează design-ul modern al oblonului. Poate fi realizat într-unul sau 2 canate.

Plase insecte

Plasele de insecte sunt o protecție estetică și în același timp extrem de funcțională împotriva insectelor.  Oferta companiei Aluprof include trei sisteme de plase împotriva insectelor pe cadru: fix, rabatabil și rulat, două sisteme de plase împotriva insectelor rulate și o plasă plisată. Datorită acestei diversități, putem alege plasa de țânțari potrivită pentru fiecare tip de fereastră și de cameră. 

PARTENERI

Scroll to Top