Plase de insecte

Plasele de insecte sunt o protecție estetică și în același timp extrem de funcțională împotriva insectelor.  Oferta companiei Aluprof include trei sisteme de plase împotriva insectelor pe cadru: fix, rabatabil și rulat, două sisteme de plase împotriva insectelor rulate și o plasă plisată. Datorită acestei diversități, putem alege plasa de țânțari potrivită pentru fiecare tip de fereastră și de cameră. Design-ul permite o instalare simplă a plasei de țânțari pe profilele de ferestre și uși.

Plasa antiinsecte MRO se potrivește perfect în cazul ușilor de balcon. În camerele, în care avem nevoie de o protecție continua, cum ar fi de exemplu dormitor, baie sau camera pentru copii, o soluție bună ar fi aplicarea plasei de insecte cu cadru fix MRS. Având în vedere faptul, că tamplaria din aluminiu începe sa joace un rol tot mai important, nu numai în clădiri de birouri sau cele comerciale, dar și în cladirile de locuit, ne-am decis să adaptam plasele de insecte fixe pentru instalarea lor pe ferestre din aluminiu. Sistemul MRSZ nu limitează în nici un fel funcționalitatea ferestrei. În cazul ușilor de ieșire pe terasa soluția ideală este de a folosi plase de țânțari culisante MRP. La rândul său, bucătăria este un loc ideal pentru a monta plasa antiinsecte tip rulou MZN, al cărei avantaj este posibilitatea de a o deschide și a o închide în orice moment. Aceasta desigur o vor aprecia cei care doresc să protejeze pielea copilului lor. Pentru a proteja mansardele am dezvoltat sistemul de plase antiinsecte MZH, care, datorită utilizării unui cârlig special de prindere, este perfect potrivit pentru instalarea pe ferestrele de mansardă. O noutate în oferta companiei Aluprof SA este plasa antiinsecte MPH HARMONY, care a fost proiectată în principal cu scopul de a economisi spaţiu, permițând astfel, o utilizare optimă a suprafeţei. Sistemul plasei antiinsecte plisate MPH HARMONY este cea mai nouă soluție a companiei Aluprof proiectată în primul rând pentru asigurarea unei economii de spaţiu. Această soluție este deja disponibilă în versiunea MPH DUAL, ca o variantă cu două canaturi, cu opțiunea de realizare a plasei antiinsecte de colț fără pilon și MPH VERTI pentru instalarea pe cadrele ferestrelor și ferestre de mansardă.
Plasele antiinsecte Aluprof sunt fabricate din aluminiu și sunt disponibile în mai multe culori, fapt care permite asortarea produsului cu rama ferestrei și faţada clădirii. 

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top