Aluprof Uși de intrare

Ușa de intrare reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale casei. Protecția casei de frig, ploaie sau infractori sunt numai câteva dintre funcțiile sale. Datorită ușii, ne putem proteja și de zgomotul stradal. Cum să o alegem însă pe cea care să ne îndeplinească așteptările și să ne fie de folos ani de-a rândul?
Înainte de a cumpăra ușa, trebuie să fim atenți la coeficientul de transfer termic. Cu cât valoarea acestuia este mai mică, cu atât va rămâne mai multă căldură în casă. În oferta companiei Aluprof este disponibilă Ușa cu panel având coeficientul UD începând cu 0,44 W/(m2K).

Atunci când alegem ușa pentru casă, merită să acordăm atenție și etanșeității la apă. În funcție de acest aspect, în cazul unei vijelii puternice și al unei ploi torențiale, în interior va intra apă sau nu. Clasele de etanșeitate impuse ușilor de intrare au fost clasificate pe
o scară cuprinsă între 3A și 9A. Bineînțeles, cu cât acesta este mai mare, cu atât ușa neprotejează mai bine casa. Aluprof oferă uși cu panel în clasa E1200 (1200 Pa).
Panelul se fixează pe cerceveaua ușilor la sistemele MB-70, MB-79N, MB-86 și MB-104 Passive și sunt oferite într-o gamă bogată de culori și structuri. Aceste elemente pot fi frezate, cu decorațiuni sau fabricate din geam termopan. Ușile cu panel pot fi fabricate la dimensiuni foarte mari – de până la 1,40 m lățime și aproape 2,60 m înălțime. Dacă visăm la o intrare impresionantă, atunci avem la dispoziție alegerea ideală. Ușa ar trebui
în primul rând să fie adaptată stilului casei. Dacă interiorul este amenajat în stil tradițional, merită să montăm o cercevea cu panouri din sticlă sau cu aspect similar lemnului.
Iubitorii aranjamentelor moderne se pot decide pentru culori de tip gri antracit din paleta de culori RAL.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top