Fatade cortina

Noua generatie de fatade cortina formata dintr-un sistem de baza cu o gama ampla de montanti si traverse care ofera solutii pentru toate necesitatile estetice si constructive ale proiectelor arhitectonice prin solutionari integrale.

Profilele de baza, de 16 mm. pana la 250 mm pentru montanti, si de 22.5 mm pana la 255.5 mm pentru traversa, la fel ca si accesoriile complementare, sunt aceleasi pentru toate fatadele noi CORTIZO. Gama ampla de profile si imbinari mecanice ale acestora permite executarea tuturor tipurilor de fatade (in vertical, cu inclinatie, in colt la 90º, poligonal) si module cu sticla de dimensiuni si greutati mari.

Acest tip de fatada TP 52 e un sistem traditional, cunoscut si sub numele de sistem Stick. Fixarea sticlei pe profilul suport se face printr-un profil presor continuu, prins in suruburi pe exterior intr-un suport incorporat in montant sau traversa. Sticla este sustinuta de acest profil pe toate laturile ei, care dispune de garnituri de separare pentru a impiedica contactul dintre sticla si metal. Profilul presor si suportul sunt acoperite cu un profil capac.

Puntea termica impreuna cu ampla sa capacitate de vitrare de pana la 56 mm, cu compozitii de geam de mari grosimi si eficiente din punct de vedere energetic, ofera acestei noi game de fatade excelente prestatii termice si acustice.

Sectiunea vazuta la exterior coincide cu cea de la interior, fiind de 52 mm.
Fatada SG 52
Noua generatie de fatade formata dintr-un sistem de baza cu o gama ampla de montanti si traverse care ofera raspuns la diferitele necesitati estetice si constructive ale proiectelor arhitectonice oferind solutii integrale.

Profilele de baza, de 16 mm. pana la 250 mm pentru montanti si de 22.5 mm pana la 255.5 mm pentru traverse, la fel ca si accesoriile complementare sunt aceleasi pentru toate fatadele noi CORTIZO. Gama ampla de profile si imbinari mecanice ale acestora permite executarea tuturor tipurilor de fatade (in vertical, cu inclinatie, in unghi de 90º si veriabil, poligonale) si module cu sticle de dimensiuni si greutati mari.

Aceasta fatada SG 52 este un sistem traditional, cunoscut si sub numele de sistem Stick. Fixarea sticlei pe profilul suport se face cu ajutorul unor cleme. Acest sistem necesita o insertie care se fixeaza in camera de aer a sticlei (profil -U). Combinatia dintre clema si insertie permite fixarea sticlei pe cele patru laturi.

Puntea termica impreuna cu ampla sa capacítate de vitrare de pana la 44 mm, cu compozitii de geam de mari grosimi si eficiente din punct de vedere energetic, ofera acestei noi game de fatade excelente prestatii termice si acustice.

Prezinta o estetica tip” doar sticla” in exterior.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top