Tâmplărie pvc : Koemmerling

Ferestre și uși rezidențiale

Sistem 70 mm garnitura dubla ( AD )

Nu trebuie sa faceti compromisuri in alegerea ferestrelor. Siguranta si confortul sunt standardelele noastre de viata. Sistemul Trocal 70 va ajuta sa reduceti costurile de incalzire si sa ridicati gradul de confort in caminul dumneavoastra. Tehnologia cu 5 camere si adancimea de instalare de 70 mm, asigura o izolare termica foarte buna.

Sistem 76 mm

Garnitură dublă ( AD )

Sistemul cu etanșare dublă KÖMMERLING 76 oferă toate avantajele pe care vi le poate oferi ferestrele moderne. Acest sistem de etanșare dublă cu cinci camere și adâncime de construcție de 76 mm oferă o combinație fascinantă de design modern și proporții perfecte ale profilului.

Lumina este esențială pentru supraviețuirea oamenilor. Ne face pe noi oamenii să fim fericiți și ne dezvoltă simțul de bunăstare generală. De aceea, un ambient interior confortabil și luminos este un aspect important al unui mediu de viață ideal. KOEMMERLING 76 te ajută să-ți împlinești visul unui ambient inundat de lumină și îți creeză o atmosferă plăcută în căminul tău.

Garnitură centrală

Sistemul de etanșare centrală Kömmerling 76 oferă toate avantajele pe care vi le oferă ferestrele moderne. Acest sistem de etanșare centrală cu șase camere și adâncime de construcție de 76 mm oferă o combinație fascinantă de design modern și proporții perfecte ale profilului. 

Noua variantă AluClip Zero a sistemului de ferestre PVC-U  KÖMMERLING 76 cu etanșare centrală prezintă o combinație convingătoare de design atrăgător și tehnologie remarcabilă. Utilizatorii pot alege dintr-un total de trei capace de design din aluminiu: un aspect complet încastrat, cu geam de sticlă montat practic, o versiune offset cu aspect clasic de lemn și aluminiu și o a treia variantă sub forma unui capac de aluminiu într-un mod complet. -design din sticla.

Ușile rezidențiale cu placare din aluminiu combină beneficiile ambelor materiale într-un singur element structural. La exterior, placarea din aluminiu oferă posibilități aproape nelimitate în designul culorilor, în timp ce la interior, profilele PVC-U asigură întreținere redusă, stabilitate dimensională ridicată și funcționalitate fiabilă.

Sistemul de 88 mm

K0 88 cu garnitură centrală ( MD )

Este fereastra premium pentru o nouă eră: KÖMMERLING 88. Tendință în izolarea termică. Design orientat spre viitor. Pionier în calitate și securitate. Și de o individualitate revoluționară datorită modularității și tehnologiilor inovatoare de actualizare.

Cerceaua compusă din aluminiu AddOn prezintă o combinație convingătoare de design modern și sistem opțional integrat de obloane și parasolare. Acest lucru are ca rezultat cel mai înalt nivel de confort integrat, iar sticla suplimentara îmbunătățește și izolarea termică și fonică.

Atunci când este prevăzută cu geamurile funcționale corespunzătoare, chiar și versiunea standard a Kömmerling 88 atinge obiectivele de izolare termică exigente pentru casele pasive – Uf = 0,95 W/(m2K). Cu geam termoizolant de 48 mm și distanțier Chromatech Ultra F – Ug = 0,6 W/(m2K) – valoarea Uw este de 0,79 W/(m2K) și Uw, instalat = 0,82 W/(m2K).

KO88 Uși rezidențiale

Sistemele de uși rezidențiale Kömmerling 88 se caracterizează printr-o multitudine de specialități tehnologice care oferă un nivel ridicat de fiabilitate, izolare termică remarcabilă, etanșeitate excelentă la intemperii și proprietăți statice bune. Veți lua întotdeauna decizia corectă cu sistemul de uși rezidențiale premium Kömmerling 88.

Sisteme de culisare cu ridicare

PremiDoor 88 este un design complet nou de uşă culisant/liftanta. Cu confort maxim de deschidere și închidere, valori excelente de izolare și eleganță arhitecturală estetică. Insensibil la ploaia, vântul și zgomotul exterior – și aici, PremiDoor 88 prezintă o gamă convingătoare de proprietăți de performanță remarcabile.

PARTENERI

Scroll to Top