KOEMMERLING Premidoor 88 Standard

PremiDoor 88 este un design complet nou de uşă culisant/liftanta. Cu confort maxim de deschidere și închidere, valori excelente de izolare și eleganță arhitecturală estetică. Insensibil la ploaia, vântul și zgomotul exterior – și aici, PremiDoor 88 prezintă o gamă convingătoare de proprietăți de performanță remarcabile. PremiDoor 88 dispune de o tehnologie inovatoare de etanșare care întruchipează interacțiunea perfectă a trei niveluri.

Există o tendință susținută în arhitectură: dorința pentru suprafețe vitrate tot mai mari, continue și mai multă deschidere. În același timp, aceste zone trebuie să îndeplinească cerințele tot mai stricte de economisire a energiei. Pentru a îndeplini ambele cerințe, PremiDoor 88 constă dintr-un profil inovator de 88 mm. Acest sistem de profil se caracterizează prin adâncimea sa mare de construcție care promovează o stabilitate ridicată, valori excelente de izolare și o gamă largă de vitrare de până la 56 mm pentru geamuri funcționale speciale.

Pe lângă dimensiune și formă, în special schema de culori și eleganța materialelor joacă un rol vital. PremiDoor 88 vă oferă tot potențialul de proiectare de care aveți nevoie pentru realizarea optimă a ideilor dumneavoastră arhitecturale. Gama include alb clasic; lemn, culoare uni și laminate metalice. Explorează gama de combinații flexibile și vei găsi schema de culori potrivită pentru casa ta!

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top