KOEMMERLING 76 Garnitură centrală(AD) - Standard

Sistemul de etanșare centrală Kömmerling 76 oferă toate avantajele pe care vi le oferă ferestrele moderne. Acest sistem de etanșare centrală cu șase camere și adâncime de construcție de 76 mm oferă o combinație fascinantă de design modern și proporții perfecte ale profilului. Fie că este funcționalitate, proprietăți structurale, valori de izolare, protecția mediului sau păstrarea valorii, acesta îndeplinește atât cerințele de astăzi, cât și mai ales de mâine. Sistemul de etanșare centrală Kömmerling 76 este un design atât de inovator încât poate fi utilizat cu geamuri triple moderne sau geamuri funcționale speciale cu geamuri de până la 50 mm grosime. Datorită tehnologiei inteligente de prindere, instalarea profesională este rapidă, curată și fără efort. Așadar, înlocuirea ferestrelor vechi cu sisteme noi moderne de etanșare centrală Kömmerling 76 nu ar putea fi mai ușoară.

Chiar și versiunea standard a sistemului îndeplinește cerințele casei cu energie redusă – valoarea Uf = 1,0 W(m²K). Designul general inteligent îmbunătățește izolarea termică și fonică și profitați de o calitate mai bună a vieții, rentabilitate și securitate.

Combinați forma și culoarea așa cum doriți. O gamă extinsă de profile – cu canapea decalată și semi-decalată – și diverse finisaje de suprafață oferă o mulțime de posibilități. Sistemul este disponibil în alb, laminate din lemn sau culori simple sau metalice – laminat la exterior și alb la interior, sau laminat pe ambele fețe. În plus, Kömmerling 76 este disponibil cu tehnologia inovatoare de suprafață proCoverTec în alte 26 de culori.

Deoarece nu toate culorile sunt create egale și tendința către ferestre PVC-U colorate este în continuă creștere, Kömmerling AcrylColor este acum disponibil. Acesta este PMMA, cu alte cuvinte polimetil metacrilat, un termoplastic. Un proces de tratament termic creează un strat acrilic colorat robust, omogen. Kömmerling AcrylColor acționează ca un scut de protecție și garantează o rezistență de lungă durată a culorii și o rezistență ridicată la zgârieturi pentru ferestre. Aspectul rafinat, satinat, este excepțional de ușor de curățat și practic nu necesită întreținere.

Acest sistem oferă, de asemenea, un exemplu din punct de vedere ecologic – marca Kömmerling a fost primul producător cheie din lume care a fabricat profile nu numai cu reticulări în PVC-U pentru fereastră virgină, ci și exclusiv cu PVC fără plumb cu stabilizatori „verzi”. pe calciu și zinc. Acest lucru garantează că cei care folosesc produsele Kömmerling lucrează și pentru protejarea mediului.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top