KOEMMERLING Uși rezidențiale - AluClip Zero

Ușă rezidențială cu deschidere spre interior

Ușile rezidențiale cu placare din aluminiu combină beneficiile ambelor materiale într-un singur element structural. La exterior, placarea din aluminiu oferă posibilități aproape nelimitate în designul culorilor, în timp ce la interior, profilele PVC-U asigură întreținere redusă, stabilitate dimensională ridicată și funcționalitate fiabilă.

Tehnologia clip-on asigură o conexiune fără greutate între PVC-U și materialele din aluminiu. Varianta special asortată de ușă rezidențială este proiectată pentru un aspect complet încastrabil. Prin urmare, deformarea sub efectele căldurii este eliminată.
Noua variantă de design AluClip Zero extinde foarte mult gama System 76 special pentru proiectele de arhitectură solicitante și poate aduce avantajele sale exact acolo unde aspectul aluminiului este la fel de important ca și beneficiile funcționale ale PVC-U.

Sistemul de uși rezidențiale Kömmerling 76 AluClip Zero întruchipează toate cerințele necesare pentru sisteme de uși rezidențiale de înaltă calitate, cu deschidere spre exterior. Sistemul cu cinci camere cu izolație ridicată oferă protecție optimă împotriva căldurii și frigului. Ușile rezidențiale Kömmerling 76 prezintă, de asemenea, o stabilitate ridicată a bazei. Armăturile mari din oțel formează un cadru solid, închis. Colțurile cercevelelor sunt întărite cu conectori de colț sudați formând o legătură solida cu armătura din oțel.. Feroneria speciala sporește securitatea la un nivel și mai înalt.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top