Uși și ferestre lemn

Caldura si culoare .
Lemnul laminat este mai sigur, mai durabil și mai puternic în timp.

Lemnul stratificat prin definitie, transformat corect in elemente de tamplarie distruge mitul „care functioneaza” astfel a rezolvat problemele deformarii si nu mai functioneaza in timp, in sensul de a crea mai tarziu probleme.
Lemnul stratificat permite acum personalizarea unei case, remarcandu-se categoric de alte materiale de constructii folosite in tamplarie prin naturaletea sa, fibrele sale estetice unice si culoarea sa.

Lemnul stratificat are o structură internă organică compactă, rezistă mediului natural fără a fi nevoit să sufere modificări mari ale proprietăților fizico-chimice în timp.

Lemnul stratificat respiră continuu, aproape niciodată nu formează condens pe profil.
Lemnul laminat permite crearea de forme, texturi si culori unice in domeniul tamplariei. Astfel, de exemplu, se pot obține forme rotunde pe o rază de 300 mm, ceea ce nu este posibil cu alte sisteme de tâmplărie.

Lemnul stratificat poate fi intretinut toata viata.Asadar, folosind trusa de finisare anuala de baza pe baza de cercuri de protectie care se poate aplica ca un simplu burete, puteti proteja anual tamplaria fara a fi nevoie de revopsire.in timp. Avem acest kit permanent. Lemnul stratificat este 100% ecologic.
SISTEM 68 MM
Profil din lemn triplu stratificat cu adâncime constructivă în toc și canapea de 68 mm.
O variantă standard a geamului termoizolant cu geam dublu cu grosimea de 28 mm, constând din folie LowE Soft de 4 mm și folie transparentă Float de 4 mm, argon 90% Structura geamului termoizolant poate fi adaptată în funcție de construcție cerinte, cu sticla laminata, geam securizat si sticla cu control solar.

SISTEM 70 MM
Profilul din lemn triplu stratificat, cu o adancime constructiva in toc si cercevea de 78 mm.

O variantă standard de geam termoizolant cu geam triplu cu grosimea de 38 mm, constând din 2 foi LowE Soft 4 mm și o foaie transparentă Float de 4 mm, argon 90%.

Această variantă constructivă are performanțe termice și acustice mult mai îmbunătățite față de varianta constructivă de 68 mm. Structura geamului termoizolant poate fi adaptata in functie de cerintele constructiei, cu sticla laminata, geam securizat sau sticla cu control solar.

* Profile din lemn triplu laminat
* Feronerie AGB-Italy
* Performanta termica 1,35-0,95 W/m2k
* Supapa din aluminiu
* Finisaje pe baza de lacuire si vopsele rezistente la apa si ecologice
* O gama completa de profile suplimentare pentru diverse cerinte de instalare.

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top