Soluții speciale

Balustrade

Sistem de balustrada care ofera o gama larga de solutii datorita multitudinii de accesorii detinute de sistem.

Posibilitatea fixarii pe placa sau pe exteriorul placii

Sistemul de balustrada minimalista care combina estetica de cea mai mare avangarda cu maxime exigente de siguranta.
Este vorba de un profil in ¨U¨ conceput pentru sticla securizata si laminata care se poate instala atat pe plaseu cat si pe cantul planseului.

Soluție complementară concepută pentru a fi așezată pe exteriorul ferestrelor prin intermediul unor elemente de fixare ascunse. 

Permite deschiderea în siguranță a ferestrelor și a ușilor pentru a vă bucura de o vedere fără obstacole.

închideri terase

Sistemele pentru închiderea teraselor de la Roplast te ajută să te bucuri de razele blânde ale soarelui, din locul tău favorit de acasă.

Sisteme de protecție solară

Sistem de protectie solara pentru fatade. Acest sistem de lamele din aluminiu extrudat permite reglarea luminii astfel incat se obtin rezultate remarcabile facandu-se economie in sistemul de racire interior al cladirii ca urmare a crearii unor zone de umbra ce reduc incidenta energetica la care sunt supuse acestea.
 tip de proiect.

Lamele de aluminiu extrudat create pentru inchideri exterioare si interioare, cu control de lumina si vizibilitate, permitand intotdeauna ventilarea instalatiei de la un capat la altul.

Jaluzele pentru exterior SkyFlow reprezintă protecții solare deosebit de practice, care protejează eficient interioarele de încălzirea excesivă, asigurând totodată un confort optic corespunzător. Specificul acestui tip de produse este libertatea de reglare a unghiului de înclinare a lamelelor, ce permite alegerea gradului adecvat de întunecare și implicit controlul individual al utilizatorului.

Parasolarele de tip screen sunt soluții foarte funcționale și sunt ușor de utilizat atât în ​​clădirile de utilități publice, cât și în construcțiile rezidențiale. Principalul avantaj al acestui tip de produs este protejarea încăperilor împotriva razelor solare intense datorită utilizării unor țesături tehnice specializate. În plus, protejează interiorul de privirile nedorite, menținând în acelaşi timp o bună vizibilitate în exterior.

Luminator - Veranda

Noua generatie de luminatoare si verande formate dintrun sistem de baza cu o ampla gama de montanti si traverse, care raspund la diferitele necesitati estetice si constructive ale proiectelor arhitecturale prin intermediul solutiilor integrate, permitand castigul de noi spatii cu luminozitate mare.

Acoperiș mobil

Sistem de acoperis mobil glisant si automatizat proiectat pentru a oferi un confort maxim si bunastare, combinand estetica, robustetea, comoditatea si prestari excelente.

Acest tip de inchidere permite utilizarea la maxim a incaperilor in orice anotimp al anului.

Porți și garduri din aluminiu

Sistem de acoperis mobil glisant si automatizat proiectat pentru a oferi un confort maxim si bunastare, combinand estetica, robustetea, comoditatea si prestari excelente.

Acest tip de inchidere permite utilizarea la maxim a incaperilor in orice anotimp al anului.

Cabine de duș

Dusurile din sticla ofera un plus de confort in utilizare. Posibilitatea de tratament anti calcar a sticlei securizate reprezinta un mare avantaj pentru mentinerea mereu clara a suprafetelor vitrate. Posibilitatile de proiectare sunt multiple si experienta noastra de peste 17 ani isi spune cuvantul. Se pot proiecta geometrii diverse de la exploatarea unei singure laturi pana la hexagoane sau forme neregulate. 

Compartimentări interioare

Compartimentarile si peretii din sticla au o aplicabilitate din ce in ce mai mare atat pentru birouri cat si pentru spatiile rezidentiale. Peretii din sticla securizata folositi pentru partajarea birourilor permit divizarea si utilizarea eficienta a spatiului, mentinand lumina naturala si oferind in acelasi timp intimitate. In spatiul rezidential, peretii din sticla securizata sunt importanti pentru a separa spatiul de gatit de dining, separarea dressing-ului de spatiul de dormit si compartimentarea eficienta a spatiului in variate zone de interes.

PARTENERI

Scroll to Top