Luminator - Veranda

Noua generatie de luminatoare si verande formate dintrun sistem de baza cu o ampla gama de montanti si traverse, care raspund la diferitele necesitati estetice si constructive ale proiectelor arhitecturale prin intermediul solutiilor integrate, permitand castigul de noi spatii cu luminozitate mare.

Profilele de baza, de la 130 mm pana la 250 mm in montanti si de la 40.5 mm la 255.5 mm in traverse, la fel ca si accesoriile complementare, sunt comune pentru toata gama de noi fatade CORTIZO.

Zona de Rupere de punte térmica, impreuna cu ampla sa capacitate de vitrare de pana la 50 mm, cu compozitii de geam de mari grosimi si eficiente din punct de vedere energetic, ofera acestei noi game de fatade excelente prestatii termice si acustice.

Proiectarea profilelor de montanti si traverse de primul, al doilea si al treilea nivel, ofera diferite nivele de drenaj care garanteaza o scurgere si ventilatie perfecta, asigurand astfel o etansare totala.

Posibilitatea de constructie de luminatoare cu doua si patru ape si de integrare in verande a seriilor cu balamale si glisante in perimetrul vertical.

Optiune de deschidere proiectanta motorizata cu acoperire.

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top