Protectie solara Lamele

Sistem de protectie solara pentru fatade. Acest sistem de lamele din aluminiu extrudat permite reglarea luminii astfel incat se obtin rezultate remarcabile facandu-se economie in sistemul de racire interior al cladirii ca urmare a crearii unor zone de umbra ce reduc incidenta energetica la care sunt supuse acestea.
Pentru a acoperi cele mai diverse necesitati, exista lamele de diferite dimensiuni care se adapteaza oricarui tip de proiect.

E vorba de un sistem cu doua tipuri de lamele: fixe si mobile. Primele ofera posibilitati de fixare formand unghiuri de 0º, 15º, 30º si 45º. Lamelele mobile pot fi actionate mecanic si optional se poate ascunde mecanismul de reglare, obtinandu-se o estetica a fatadei deosebita.
Lamela utilizata are forma eliptica si dispunerea sa poate fi verticala sau orizontala. Aceasta forma eliptica singulara permite atat evitarea efectelor mai putin benefice ale soarelui, cat si functionarea ca element arhitectonic decorativ. Acest sistem de protectie solara este adecvat in special suprafetelor de mari dimensiuni cum ar fi fatade si pereti cortina.

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top