Tâmplărie pvc : Trocal

Ferestre

TROCAL 76 AluClip reprezintă un sistem de ferestre din pvc cu o adâncime de construcție de 76 mm și o placare din aluminiu care se potrivește precis pe exteriorul ferestrei. Aluminiul este rezistent la intemperii și stabil ca valoare. Materialul fascinează prin eleganța sa atemporală, varietatea de culori și stabilitatea sa ridicată.

Uși rezidențiale

TROCAL 76

Cu sistemul cu un singur profil, și anume TROCAL 76, puteți instala nu numai ferestrele, ci și ușile de balcon, terasă sau uși culisante-basculante paralele așa cum doriți în propria casă. TROCAL 76 deschide noi perspective – un sistem care se potrivește perfect în toate componentele sale. Asigurativa-vă casei o linie intrinsec armonioasă.

La exteriorul profilelor PVC-U, capacul din aluminiu AluClip prezintă posibilități excelente de design. Nu numai diferitele tehnici, cum ar fi finisarea cu pulbere și designul NCS, este disponibilă și vopseaua încercată și testată în toate culorile RAL.

Sisteme culisante cu ridicare

PremiDoor 76

Îndeplinește-ți visul de a avea spații de locuit luminoase, inundate de lumină cu sistemul inovator de ridicare/uși culisante TROCAL PremiDoor 76.

PremiDoor 76 este un sistem de uși cu ridicare/glisante cu un nivel ridicat de izolare termică, o adâncime de instalare de 76 mm și un design cu cinci camere montat încastrat. Caracterul său elegant este purtat de jocul subțire al liniilor cu o lățime a cercevei de numai 100 mm.

Această variantă specială PremiDoor 76 Lux AluClip nu lasă nicio dorință neîmplinită. Pe exteriorul sistemului de ridicare/glisante TROCAL, profilele PVC-U sunt combinate cu un capac din aluminiu. Schemele extravagante de culori disponibile pentru aceste capace din aluminiu conferă întregii uși un caracter cu totul special. Pe lângă culorile standardizate RAL în mate sau lucioase, sunt disponibile și diverse alte tehnologii, cum ar fi acoperiri anodizate, modele NCS și culori speciale.

Sisteme culisante în linie

Premiline sistem

Descoperiți noi tipuri de confort cu sistemul de glisare din plastic TROCAL PremiLine. O ușă glisantă este un element important și elegant pentru casa și apartamentul tău. Profilele PremiLine conferă ușilor glisante un aspect atrăgător și distinctiv – datorită profilelor de cercevele dublu teșite.

PARTENERI

Scroll to Top