TROCAL 76 Aluclip

TROCAL 76 AluClip reprezintă un sistem de ferestre din pvc cu o adâncime de construcție de 76 mm și o placare din aluminiu care se potrivește precis pe exteriorul ferestrei. Aluminiul este rezistent la intemperii și stabil ca valoare. Materialul fascinează prin eleganța sa atemporală, varietatea de culori și stabilitatea sa ridicată. Ceea ce aluminiul nu poate realiza, plasticul poate: și anume o izolare termică și fonică optimă. Aceasta înseamnă: Avantajele ambelor materiale combinate într-un sistem inovator.

Cu placarea din aluminiu pe partea exterioară a ferestrei, TROCAL 76 AluClip oferă nenumărate opțiuni de culoare. Fie că este vorba de un finisaj de culoare RAL, de acoperire cu pulbere, de efecte anodizate sau de aspect NCS – alegerea vă aparține! Plasticul alb neutru, care necesită întreținere redusă este convingător la interior.

Pe lângă caracteristicile optice menționate, sistemul de etanșare la TROCAL 76 AluClip atinge valori tehnice de top, de ex. în izolare termică sau fonică. Acest sistemul de ferestre are un coeficient de transfer termic de Uf = 1,2 W/(m²K). O valoare de până la 47 dB vă este disponibilă în zona de protecție împotriva zgomotului. Se poate folosi sticlă triplă izolatoare sau funcțională specială până la o grosime de 50 mm.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top