TROCAL PREMIDOOR 76 Aluclip

Această variantă specială PremiDoor 76 Lux AluClip nu lasă nicio dorință neîmplinită. Pe exteriorul sistemului de ridicare/glisante TROCAL, profilele PVC-U sunt combinate cu un capac din aluminiu. Schemele extravagante de culori disponibile pentru aceste capace din aluminiu conferă întregii uși un caracter cu totul special. Pe lângă culorile standardizate RAL în mate sau lucioase, sunt disponibile și diverse alte tehnologii, cum ar fi acoperiri anodizate, modele NCS și culori speciale.

„Lux” înseamnă că structura inteligentă prezintă un profil PVC-U redus la geamul fix. Rezultatul benefic: liniile vizuale ale profilului și mai subțiri decât în ​​versiunea standard și, mai ales, trecerea mai mare a luminii și a câștigurilor de energie solară printr-o suprafață vitrata mai mare. Mai multă lumină, mai mult confort, mai multă perspectivă – Aduceți lumea exterioară în mediul dvs. de locuit datorită suprafețelor vitrate uriașe.

Răsfățați-vă cu această ușă de lux/glisantă, care prezintă o gamă convingătoare de caracteristici tehnice: o adâncime mică de instalare de 76 mm, o structură cu cinci camere în interiorul profilului PVC-U și o linie de vedere extraordinar de subțire de numai 40 mm în partea fixă. Sash vorbește de la sine și a fost proiectat atât pentru clădiri noi, cât și pentru renovare.

Chiar și versiunea standard vă ajută să reduceți costurile, oferind o valoare de izolare termică de Uf = 1,3 W/(m²K), care este neobișnuită pentru ușile cu ridicare/glisante – realizată cu un design inovator al sistemului de etanșare. Aceasta, la rândul său, este însoțită de geamuri uriașe: Datorită geamurilor cu o grosime de până la 50 mm, sistemul dumneavoastră de ridicare/glisant poate avea până la 6 m lățime și 2,40 m înălțime. O mai mare trecere a luminii înseamnă mai mult stil și satisfacție – și sinergii la un nivel rentabil.

Pe lângă atractivitatea vizuală imbatabilă și proprietățile de înaltă tehnologie, beneficiile nu pot ignora o mare ușurință de manipulare. Sistemul nostru nu are nevoie de mușchi sau zgomot pentru a manevra ușa glisantă. Capcanele și barierele pentru picioare sunt lucruri din trecut – și vă sporesc considerabil confortul de zi cu zi, și numai al dumneavoastră. În conformitate cu nevoile dumneavoastră specifice de siguranță, PremiDoor 76 Lux AluClip poate fi extins până la RC 2, descurajând hoții înainte ca aceștia să poată începe.

Principiul nostru greenline: sistemele de ferestre eficiente din punct de vedere energetic, stabilizatorii fără plumb din material virgin și conceptele inteligente de reciclare asigură această durabilitate suplimentară.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top