TROCAL PREMIDOOR 76 Lux

Dorința pentru suprafețe vitrate din ce în ce mai mari instalate în propriii patru pereți continuă să crească de la o zi la alta. Ca răspuns, TROCAL a proiectat acum PremiDoor 76 Lux, varianta arhitecturală a sistemului clasic de lift/uși culisante PremiDoor 76. Structura inteligentă prezintă un profil PVC-U redus la geamul fix. Rezultatul benefic: linii de vizualizare a profilului mai slabe, prin urmare suprafețe vitrate mai mari și câștiguri mai mari de energie. Mai multă lumină, mai mult confort, mai multă perspectivă – Puteți aduce lumea exterioară în mediul dvs. de locuit datorită suprafețelor vitrate extinse.

PremiDoor 76 Lux – Un sistem de ușă cu ridicare/glisantă cu adâncime de instalare de 76 mm, o structură cu cinci camere în interiorul profilelor PVC-U și o linie de vedere deosebit de subțire de numai 40 mm în cercevea fixă. Chiar și versiunea standard prezintă o tehnologie convingătoare sub forma unei valori remarcabile de izolare termică Uf de 1,3 W/(m²K), realizată cu un sistem de etanșare optimizat în fiecare detaliu. Vitrarea cu grosimea de până la 50 mm nu numai că permite utilizarea geamurilor moderne, dar contribuie și la o izolare termică optimă. Acest lucru face posibile dimensiuni ale elementelor de până la 6,50 metri lățime și 2,60 metri înălțime.

Cu toate acestea, nu numai detaliile tehnice extraordinare și designul modern sunt convingătoare, acest pachet inovator de la capăt la capăt se extinde și asupra modului în care este manipulată ușa de înaltă calitate a liftului/glisantă. Vedeți singur cum se deschide și se închide fața din sticlă cu o liniște și o ușurință impresionante. Produsul se adaptează nevoilor dumneavoastră: pragul complet de accesibilitate nu numai că facilitează rutina de zi cu zi, ci este perfect ideal atât în ​​clădirile noi, cât și în renovari.

Nu există limite pentru ideile tale de design! Tehnologia inovatoare de finisare proCoverTec introduce un nou potențial. Acesta poate fi aplicat fie pe o singură parte, fie ca acoperire completă, adică culoare pe întregul profil al ferestrei. În plus, PremiDoor 76 Lux este disponibil în PVC alb clasic sau cu laminate de înaltă calitate prezentând culoarea lemnului, uni sau metalizat. Aveți alegerea fără restricții de a realiza schema personală de culori, indiferent de proiect.

Principiul nostru greenline: sistemele de ferestre eficiente din punct de vedere energetic, stabilizatorii fără plumb din material virgin și conceptele inteligente de reciclare asigură această durabilitate suplimentară.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top