TROCAL PREMIDOOR 76 STANDARD

Îndeplinește-ți visul de a avea spații de locuit luminoase, inundate de lumină cu sistemul inovator de ridicare/uși culisante TROCAL PremiDoor 76. PremiDoor 76 este un sistem de uși cu ridicare/glisante cu un nivel ridicat de izolare termică, o adâncime de instalare de 76 mm și un design cu cinci camere montat încastrat. Caracterul său elegant este purtat de jocul subțire al liniilor cu o lățime a cercevei de numai 100 mm.

Valoarea remarcabilă a izolației termice de Uf = 1,4 W/(m²K) este obținută prin adâncimea de instalare de 76 mm, o etanșare specială a feței de geam și un sistem unic de etanșare cu etanșare centrală de mare volum în elementul de fixare central. Vitrarea cu grosimea de până la 50 mm nu numai că permite utilizarea geamurilor moderne, dar contribuie și la o izolare termică optimă. Sistemul asigură astfel echilibrul perfect între proprietățile statice și izolarea termică. Pot fi fabricate elemente cu o lățime de până la 6,50 metri și o înălțime de până la 2,60 metri.

PremiDoor 76 garanteaza cele mai mari deschideri posibile si trecerea maxima a luminii.

În cele din urmă, calitatea premium a TROCAL PremiDoor 76 găsește mărturie în ușurința sa de manevrare, funcționarea fiabilă și funcționarea plăcută lină și silențioasă a cercevelelor sale glisante. Gama standard include și un sistem de prag fără bariere. Indiferent dacă este o construcție nouă sau o renovare, sistemul de ridicare/uși culisante PremiDoor 76 oferă soluția perfectă!

Individualizați-vă PremiDoor 76 și descoperiți varietatea de opțiuni de design, cum ar fi PVC alb și TROCAL DecoStyle, profile PVC-U laminate de înaltă calitate, în granulație a lemnului, culori simple și metalice.

Principiul nostru greenline: sistemele de ferestre eficiente din punct de vedere energetic, stabilizatorii fără plumb din material virgin și conceptele inteligente de reciclare asigură această durabilitate suplimentară.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top