TROCAL PREMiLINE SISTEM

Descoperiți noi tipuri de confort cu sistemul de glisare din plastic TROCAL PremiLine. O ușă glisantă este un element important și elegant pentru casa și apartamentul tău. Profilele PremiLine conferă ușilor glisante un aspect atrăgător și distinctiv – datorită profilelor de cercevele dublu teșite. Armăturile din oțel și secțiunea centrală armată cu aluminiu a profilelor PremiLine asigură o statică convingătoare, cu care pot fi realizate și elemente de glisare generoase. Sunt disponibile diferite rame pentru diferitele situații de instalare. În acest fel, vă puteți bucura de libertate maximă în ceea ce privește dimensiunile – atât în ​​ceea ce privește înălțimea, cât și lățimea. Confort pe măsură.

Datorită funcționării deosebit de line, PremiLine este extrem de lină și ușor de manevrat. Chiar și în cazul suprafețelor mari de sticlă, profilele din plastic garantează că ușile glisante rulează extrem de lin – datorită stabilității ridicate a cercevelelor ferestrelor. Datorită staticii ridicate a construcției generale, ușile glisante PremiLine oferă și un nivel ridicat de securitate.

De asemenea, puteți alege designul potrivit. Pe lângă profilele clasice din PVC alb, PremiLine este disponibil și cu gama noastră de culori TROCAL DecoStyle în diverse culori unice și structuri de lemn.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top