TROCAL Ușă rezidențială 76 AluClip

La exteriorul profilelor PVC-U, capacul din aluminiu AluClip prezintă posibilități excelente de design. Nu numai diferitele tehnici, cum ar fi finisarea cu pulbere și designul NCS, este disponibilă și vopseaua încercată și testată în toate culorile RAL.Ușilor rezidențiale pot folosi geamuri funcționale moderne într-o mare varietate de modele și culori de suprafață, geamuri cu iluminare cu efect LED sau geamuri cu motive, sau puteți alege din gama extinsă de panouri prefabricate de la producători renumiți.

Datorită tehnologiei perfecționate, ușile rezidențiale TROCAL 76 AluClip PVC-U prezintă o izolare termică remarcabilă. Etanșeitatea și izolația termică ridicate sunt posibile de un prag cu rupere termică. Înălțimea de numai 20 mm, aceasta promovează, de asemenea, o viață fără bariere, așa cum este definit în DIN 18025.

În clădirile rezidențiale private, veți găsi în mare parte uși rezidențiale care se deschid spre interior. Usile rezidentiale cu deschidere spre exterior sunt folosite pentru caile de evacuare din cladiri comerciale (din motive de siguranta) si pentru hale mici din gospodariile private.

Principiul nostru verde(greenline): sisteme de ferestre eficiente din punct de vedere energetic, stabilizatori fără plumb din material virgin și concepte inteligente de reciclare oferă acest plus de durabilitate.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top