TROCAL Usi rezidentiale 76 standard

Ușile rezidențiale din PVC-U TROCAL 76 deschid noi perspective
Cu sistemul cu un singur profil, și anume TROCAL 76, puteți instala nu numai ferestrele, ci și ușile de balcon, terasă sau uși culisante-basculante paralele așa cum doriți în propria casă. TROCAL 76 deschide noi perspective – un sistem care se potrivește perfect în toate componentele sale. Asigurativa-vă casei o linie intrinsec armonioasă.

Datorită tehnologiei perfecționate, ușile rezidențiale TROCAL 76 PVC-U prezintă o izolare termică remarcabilă. Etanșeitatea și izolația termică ridicate sunt posibile de un prag cu rupere termică. Cu o înălțime de numai 20 mm, acest lucru promovează și o viață fără bariere, așa cum este definit în DIN 18025.

Puteți alege între alb clasic și gama noastră de culori laminate TROCAL DecoStyle pentru profilele dumneavoastră PVC-U. Lambriurile ușilor rezidențiale pot folosi geamuri funcționale moderne într-o mare varietate de modele și culori de suprafață, geamuri cu iluminare cu efect LED sau geamuri cu motive, sau puteți alege din gama extinsă de panouri prefabricate de la producători renumiți.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top