VEKA SOFTLINE 70AD Uși

Pentru productia de usi, SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil in varianta necoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare pentru toc si 3 camere de izolare pentru cercevea. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 70AD pot fi realizate usi intr-un singur canat sau in doua canate, in variantele toc continuu, cu prag de aluminiu sau fara prag. De asemenea, pot fi realizate si usi culisante in plan paralel, usi armonice si usi cu deschidere exterioara. Mai mult decat atat, sistemul permite realizarea de usi rezidentiale. Sistemul SOFTLINE 70AD este complet si contine toata gama de profile auxiliare.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie, usi intr-un singur canat cu dimensiunile maxime ale cercevelei Lmax = 0,9 ml; Hmax = 2,2 ml). Pentru usile in doua canate, in variantele alb/color, dimensiunea maxima a cercevelei este Lmax = 0,8 ml; Hmax = 2,2 ml. De asemenea, cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza usi rezidentiale in variante alb sau color, avand suprafete maxime ale cercevelei Lmax = 1,0 ml; Hmax = 2,3 ml).

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL „Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura usii stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

Sistemul SOFTLINE 70AD este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.

Resurse

Galerie

Alte produse

PARTENERI

Scroll to Top