Despre companie

Misiunea noastră

Misiunea noastră este aceea de a ne păstra în permanenţă angajamentele faţă de clienţii şi partenerii noştri referitoare la calitate, siguranţă şi confort. Competenţa, seriozitatea şi încrederea reciprocă sunt valori care ne reprezintă. Numai în baza lor putem să stabilim şi să menţinem relaţii pe termen lung cu clienţii noştri.

Istoric

Firma Roplast Windows, cu sediul şi fabrica de producţie în Suceava, este unul din principalii producători şi furnizori regionali de tâmplărie din pvc, aluminiu şi lemn stratificat cu geam termoizolant din regiunile Bucovina, Botoşani şi Iaşi. Compania este prezentă pe piaţă din anul 2002, când a produs primele ferestre din pvc marca TROCAL. Încă de la înfiinţare avem statutul de unic producător în aceste regiuni a sistemelor germane de tâmplărie marca TROCAL. Ulterior am hotărât, pentru a putea răspunde tuturor exigenţelor pieţelor interne şi externe, să utilizăm şi celelalte două mărci ale grupului Profine, respectiv KBE şi Kommerling şi totodată marca VEKA, pentru producerea uşilor şi ferestrelor din pvc. De asemenea, am hotărât să extindem şi să dezvoltăm producţia şi furnizarea de ferestre, uşi, faţade şi balustrade din aluminiu, având principali furnizori marii producători de sisteme din aluminiu SCHUCO ,CORTIZO,REYNAERS si ALUPROF. Impunerea pe piaţa locală prin calitatea produselor şi serviciilor oferite a constituit premiza unei dezvoltări rapide şi sigure, prin lărgirea în scurt timp a ariei de distribuţie de la nivel regional ,la nivel european si international, devenind exportator de uşi şi ferestre din pvc, aluminiu şi lemn în mai multe ţări din Europa si America de Nord.

tehnologie

Pentru noi calitatea a fost, este şi va rămâne o prioritate majoră, de aceea am investit constant şi în dezvoltarea tehnologică. Fabrica este dotată cu linii tehnologice de producţie ce au în componenţă utilaje marca ROTOX, repectiv ELUMATEC, ambele provenind din Germania, de ultimă generaţie, computerizate şi care asigură, prin precizia prelucrării, o calitate superioară produsului finit. În urma acestor eforturi, Roplast Windows a devenit o companie sigură pentru clienţii şi angajaţii săi şi un partener de încredere al protejării mediului înconjurător.

https://www.traditionrolex.com/1

Ofertă

Experienta acumulata in tot acest timp a dus la imbunatatirea continua a produselor si serviciilor, oferind clientilor nostri o gama variata de : Poduse:

 • Usi si ferestre din PVC folosind sistemele de profile TROCAL,KOEMMERLING si VEKA;
 • Usi , ferestre si fatade cortina din aluminiu folosind sistemele de profile SCHUCO, CORTIZO,REYNAERS si ALUPROF;
 • Usi si ferestre din lemn stratificat folosind diferite esente de lemn-stejar, pin, molid, meranti;
 • Verande si gradini de iarna;
 • Accesorii pentru tamplaria din PVC ,aluminiu si lemn-glafuri, plase contra insectelor, rulouri exterioare, obloane;
 • Usi de garaj rezidentiale si usi industriale;
 • Geamuri termoizolante in diferite structuri;
 • Vitralii si geamuri sablate;
 • Paneluri ornamentale din PVC si aluminiu;
 • Balustrade.

Servicii integrate de inalta calitate:

 • Consiliere tehnica a clientilor in alegerea unor solutii optime si personalizate;
 • Masurare si proiectare si ofertare pana in cele mai mici detalii;
 • Transport la domiciliu;
 • Montaj la standarde de calitate;
 • Service rapid in perioada de garantie si postgarantie.

Echipa

Bineînţeles că ascensiunea nu ar fi fost posibilă fără a pune în valoare resursa cea mai importantă pe care firma noastră o deţine – resursa umană. Oamenii noştri sunt sursa puterii noastre. Ei asigură competenţa companiei noastre şi ne determină reputaţia şi vitalitatea. Implicarea şi lucrul în echipă sunt valorile noastre umane de bază.

Extindere

Noi nu ne impunem limite, motiv pentru care din anul 2008 produsele şi serviciile noastre au devenit cunoscute şi în afara graniţelor ţării. În prezent, pe lângă punctele de distribuţie regionale locale, livrăm produse şi servicii de montaj la cele mai înalte standarde de calitate şi în Belgia, Franţa, Italia, Elveţia, Canada şi USA, construind cu partenerii noştri externi relaţii solide şi durabile, profitabile pe termen lung.

Viziune

Prin management performant, organizare eficientă, respectarea unor proceduri şi reguli prestabilite, instruirea continuă a personalului, am reuşit să formăm în tot acest timp o echipă de oameni tineri, ambiţioşi şi profesionişti, specializaţi în domeniu, ce a creat valoare în produsele şi serviciile noastre: 1. suntem cât mai aproape de clienţi cu o echipă dedicată de consultanţi tehnici şi de vânzări, 2. asigurăm şi îmbunătăţim permanent calitatea produselor şi serviciilor prin întregul personal, calificat în domeniu şi competent, 3. intervenim prompt la orice solicitare prin specialiştii noştri în montaj şi prin echipele de service specializat.

PARTENERI

Scroll to Top